Είχα βγει για τσιγάρα

"Ίμπιζα, Βαρκελώνη, Μύκονος και Ιος... και τώρα βιδώνω βίδες; Ο Στράτος ρε μουνιά; Ο Στράτος βιδώνει βίδες;"

Ανεβασμένος στο σκαμπό ο 40χρονος dj έδειχνε ακόμη πιο ψηλός απ' όσο μαρτυρούσαν τα 192 εκατοστά του αδύνατου μα κατά τ' άλλα καλοσχηματισμένου κορμιού του. Μια υψομετρηκή προσθήκη που όμως δεν προσέθετε πόντους στον πληγωμένο του εγωισμό.

Ο Στράτος πέρασε τη λαμπερή δεκαετία της ζωής του, ξέρεις, τη 2η εφηβεία των 30, στα πιο τρέντι κλαμπάκια της λεκάνης της Μεσογείου παίζοντας μουσική. Ένας καλοστεκούμενος σαραντάρης (πλέον) με goaty μούσι, ξυρισμένο κεφάλι. piercings και tattoo. Mαζεύτηκε πριν δυο χρόνια στην ψωροκώσταινα και βολεύτηκε σε ένα διαμέρισμα στο Κουκάκι μαζί με το κορίτσι του που αργότερα έμελλε να γίνει ιδιοκτήτρια δύο ακινήτων, παρακαλω #ame.

Ανεβασμένος στο σκαμπό ο 40χρονος dj έφτυνε βρισιές και κατάρες κάθε φορά που η μικρή βίδα δεν του 'κανε τα χατήρια. Απ' το μυαλό του περνούσαν οι υστερικές πιτσιρίκες που του πετούσαν τα μαγιό τους ενώ εκείνος έπαιζε dubstep στα stages. Ένα μυαλό που τώρα έπρεπε να συγκεντρωθεί σε μια γαμοβίδα;

Ανεβασμένος στο σκαμπό ο 40χρονος dj καταλάβαινε πολύ καλα πως αυτή η βίδα ήταν κομμάτι μιας αλυσίδας, μιας αλληλουχίας ή ο προπομπός μονάχα των όσων τον περίμεναν στη domestic ζωή που επέλεξε να ζήσει.

Ανεβασμένος στο σκαμπό ο 40χρονος dj βίδωνε τη βιδα. Τη βίδα του ντουλαπιου. Τη βίδα του ντουλαπιού της κουζίνας. Τη βίδα του ντουλαπιού της κουζίνας του νέου σπιτιου. Τη βίδα του ντουλαπιού της κουζίνας του νέου σπιτιού του Cheemba.

Γεια. Ήρθα. Με λένε Cheemba και ειμαι υπέροχος.

(σορι για την αναμονη. Είχα βγει για τσιγάρα)

5 σχόλια: